Mirëseerdhët në REGBI SHQIPËRI


Rugby Shqipëri është një iniciativë për të ndërtuar dhe zhvilluar sportin e regbisë në Shqipëri, një sport i cili ,deri vonë, ka qenë pothuajse i panjohur për shqiptarët. Objektivat tanë janë prezantimi i regbisë në Shqipëri, sportit me rritjen globale më të shpejtë i cili po përhapet në të gjithë globin. Albania rugby është e perkushtuar të sigurojë përfshirjen e sportit të regbisë për gjithë njerëzit në Republikën e Shqipërisë pavarësisht dallimeve të rracës, gjinisë apo besimit fetarHistori

Skuadrat

K.R. Ilirët

K.R. Tirana